Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

O mamica in perioada sarcinii porta haine largi, pentru a-si ascunde sarcina ?

Raspuns mamica: "Acum nu trebiue sa ne ascundem ca suntem insarcinate, nici nu se pune problema. De asemenea nu trebuie sa purtam haine largi, si la asta ma refer ca trebuiesc sa le luam in functie de marimea burticii cat sa nu stranga si cat sa ne simtim bine si comode."

Raspuns mamica: "Un NU categoric spun si eu. O femeie insarcinata poarta haine largi nu pentru a-si ascunde burtica, ci pentru a se simti cat mai confortabil si ea si bebitza. A fi insarcinata este ceva minunat, si asta o spun din propria experienta. Am adorat perioada cat am fost insarcinata, eu fiind printre mamicile care au dus sarcina foarte usor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.