Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Tocmai am oprit alaptarea fiicei mele. Cat dureaza pana cand dispare laptele?

Raspuns mamica: "Depinde de situatie. Eu am intrerupt alapaterea fetitei la 10 luni si jumatate si o saptamana nu am facut decat leacuri babesti, dar... nu a fost prea OK intrucat sanii s-au umplut si am avut dureri groaznice. Apoi am luat niste pastilute la recomandatea medicului si in numai 3 zile a disparut."

Raspuns mamica: "Depinde de organism. Laptele poate disparea dupa terminarea alaptarii la cateva zile sau sa nu inceteze chiar daca nu mai alaptezi. Mergi la medic si iti va da o reteta cu pastilele potrivite pentru tine care iti vor opri lactatia in cateva zile fara dureri."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.