Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Am suferit o operatie de hernie acum 3 ani si acum sunt insarcinata. Va trebui sa-mi faca cezariana sau voi naste normal?

Raspuns mamica: "Nu cred ca veti putea naste normal, operatia de cezariana fiind o solutie mult mai potrivita de a naste, avand in vedere ca dumneavoastra ati suferit o interventie chirurgicala de hernie. Efortul pe care il veti depune in momentul nasterii normale va poate afecta operatia de hernie."

Raspuns mamica: "In mod normal ar trebui sa iti faca cezariana deoarece este posibil sa iti plesneasca cealalta operatie, asa ca cel mai bine pentru dumneavoastra si pentru sanatatea dumneavoastra este sa optati pentru nasterea prin cezariana si asa veti sta linistita."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.