Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Cum a fost prima zi de scoala a copilului dumneavoastra ?

Raspuns mamica: "Emotionanta, frumoasa foarte mult asteptata. Mi-a fost frica ca reactiile fetitei mele sa nu se repete sau sa fie asemanatoare ce cele de la gradi - sa planga, sa ma stranga in brate si sa nu-mi mai dea drumul, dar nu, a fost bine ,chiar excelenta, cu toate ca era cea mai mica din clasa, nu a plans deloc - a fost toata numai un zambet."

Raspuns mamica: "Nu am copil inca la scoala, dar sper tare mult sa se acomodeze la fel de bine cum a fost si la gradi si sa ii placa la fel de mult; cu jucariile se joaca mai putin la gradinita, asa ca asta nu ii vor lipsi; ii place sa invete, sa exporimenteze tot ce este nou si sa cunoasca oameni, copii; asa ca speram ca va fi bine; nepotica mea s-a acomodat foarte bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.