Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum pot sa-l fac pe copilul meu de 24 de saptamani sa doarma?

Raspuns mamica: "Copilul este mic inca daca are 24 de saptamani, trebuie de vazut de ce nu doarme, poate sa nu doarma pentru ca asa sunt unii copii, nu dorm noaptea insa fii fara grija ca isi va forma programul si va dormi ... sau poate sa nu doarma din cauza ca ii este foame sau vrea schimbat sau sa mai aiba colici, incearca ziua sa te mai joci cu el, sa nu doarma toata ziua ca altfel normal ca doarme noaptea."

Raspuns mamica: "Poate fi din cauza colicilor, sigur il doare ceva sau nu ii convine ceva daca nu doarme. Sa verifici mereu daca are pampersul curat, daca ii e prea cald sau prea frig, daca a mancat sau ii e sete. Al meu adormea imediat la san, daca inca alaptezi, tine-l la san mai mult."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.