Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

La cat timp dupa nastere se reia menstruatia?

Raspuns mamica: "Depinde de la organism la organism. Dar conteaza si daca alaptati sa nu. In cazul mamelor care alapteaza, in general, menstruatia apare dupa intarcarea copilului. In cazul in care nu alaptati, din diverse motive, menstruatia apare imediat cu luna urmatoare dupa nastere."

Raspuns mamica: "Mie mi-a venit menstruatia la primul copil dupa 8 luni, dupa ce am intarcat, la al doilea dupa 3 luni, inca alaptam; si la al treilea copil dupa 6 luni si tot inca alaptam, la unele mamici nu le vine deloc atat timp cat alapteaza, iar unora le vine chiar dupa 1, 2 luni."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.