Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Stie cineva ce e foleculina si, mai ales, cum se trateaza?

Raspuns mamica: "Foliculina este de fapt un hormon care se integreaza in clasa hormonilor steroizi si care este secretat de ovare. Acest hormon are un rol metabolic. Am gasit un doctor endocrinolog foarte bun la Spitalul Elias care mi-a sugerat sa iau progesteron sau anticonceptionale."

Raspuns mamica: "Aceasta este o problema hormonala din cate stiu.... nu stiu exact dar cred ca se manifesta la fetite. Si mai stiu ca este operabila, dar se poate trata si medicamentos. Oricum nu o mamica iti poate prescrie un tratament. Singurul in masura este doctorul. Deci mergi la medic si vezi despre ce e vorba."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.