Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Este bine sa fie diferenta mare de ani intre frati?

Raspuns mamica: "Poate fi si bine si mai putin bine. Nu exista diferenta ideala de varsta intre doi frati. Pana la urma aceasta diferenta este stabilita de parinti pentru ca unii cred ca e mai bine sa fie o diferenta mai mica intre ei deoarece, fiind de varste apropiate, se vor intelege mai bine, merg impreuna la scoala, au aceleasi preocupari. Alti parinti considera din contra ca e bine sa fie diferenta mai mare ca si primul copil sa se bucure de atentie si asa sa se poata ocupa mai bine de al doilea, ba mai mult spera intr-un ajutor si de la primul copil. Indiferent de diferenta de varsta, parintii nu pot prevedea cum se vor intelege iar legatura dintre ei va fi unica."

Raspuns mamica: "Stiu un caz in care fata cea mare are 20 de ani si bebe care e baiat are acum o luna. Eu daca as fi in locul fetei m-as simti aiurea probabil in vreo 2 3 ani copilul meu va creste cu fratele meu. Eu sincer as vrea ca diferenta intre frati sa fie intre 3 sau 4 ani maxim."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.