Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ce este o sarcina ?

Raspuns mamica: "Sarcina este intalnirea dintre spermatozoid si ovulul urmata de modificari ale invelisului uterului care permit fixarea si dezvoltarea embrionului. Sarcina apare atunci cand un spermatozoid eliberat prin ejaculare fecundeaza ovulul in urma uni contact sexual."

Raspuns mamica: "O sarcina, pe langa definitia medicala, are si o definitie de suflet. Este o stare de bucurie, ingrijorare, fericire si frica. Este un sentiment incomparabil, cand simti ca in burtica se dezvolta un sufletel numai al tau, care iti va semana si te va face fericita, dar de care va trebui sa ai grija toata viata. O sarcina este cea ce face diferenta intre o femeie si o mamica. Toate mamicile sunt femei, dar nu toate femeile sunt mamici. Este una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.