Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De ce nu si-a revenit copilul nostru dupa toxiinfectia alimentara?

Raspuns mamica: "Se poate ca tratamentul sa nu-si fi facut efectul, nu a fost complet sau a fost respins de organism. Se poate sa nu-si fi revenit si din cauza ca infectia a fost mai grava decat se credea. Mergeti cu copilasul la spital, de obicei toxiinfectiile alimentare necesita spitalizare."

Raspuns mamica: "Probabil ca tratamentul nu este suficient de eficient si nu ii prieste copilului. Trebuie schimbat tratamentul probabil cu ceva mai puternic sau incercati sa mergeti la alt medic pentru un al doilea diagnostic pentru siguranta dumneavoastra. Multa sanatate ."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.