Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De unde pot achizitiona un aparat BABYHALER, cat ar costa?

Raspuns mamica: "Din cate stiu il poti gasi in lantul de farmacii sensiblu sau daca nu il au pe stoc poti solicita sa il aduca pe comanda! Mai incearca si pe internet....ca pret nu am idee cat costa ! sa stii ca e foarte util un aparat cu aerosoli in casa... noi avem si chiar il folosim."

Raspuns mamica: "Mami, cauta pe olx Babyhaler. Preturile sunt cuprinse intre 50 si 100-120 de lei. Asta daca nu e vreo problema ca produsul e sh. Altfel poti gasi produsul Babyhaler in lantul de farmacii Sensiblu si pe shopmania.ro - cu preturi incepand de la 112 lei la farmacia Dulfu pana la Marcomed.ro (165,80 ron)"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.