Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Daca se intrerupe o zi anticonceptionalele, poate aparea o sarcina nedorita?

Raspuns mamica: "Depinde. Daca in acea zi sunteti la ovulatie si faceti sex neprotejat, atunci da, va puteti astepta la o sarcina nedorita. In caz contrar, stati linistita, ati scapat.I n cazul in care omiteti sau uitati sa luati pilula zilnica - ar fi bine sa va orientati catre o alta metoda de contraceptie."

Raspuns mamica: "Depinde de saptamana in care ai omis administrarea pastilutei anticonceptionale. Pe prospectul lor scrie care sunt riscurile uitarii unei pastile. Daca ai avut contact sexual neprotejat atunci cand nu ai luat pastila e posibil sa ramai insarcinata. Daca nu au trecut 72 de ore poti lua pastila de a doua zi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.