Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cand si cat se introduce carnea in alimentatia copilului ?

Raspuns mamica: "In alimentatia copilului poti introduce carnea incepand cu luna a 7-8 a si incepi cu cea de pui, si cea de vita si curcan. Mai intai ii dai doar din cea de pui deoarece este mai repede si usor digerabila si apoi ii poti baga si de vita si curcan dar fierte si la cuptor."

Raspuns mamica: "Carnea se introduce sub forma fiarta pe la 7, 8 luni ale copilului. La inceput va trebui blendarita urmand sa o tai bucatele mici si sa o amesteci cu piureul de legume. Carnea de pui intai urmand carnea de vita, pestele alb si ulterior ideal dupa 3 ani carnea de porc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.