Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Fiica mea are 3 ani si jumatate. Cum pot s-o incurajez sa manance singura?

Raspuns mamica: "Incercati sa faceti cum am facut eu. Intr-o zi am pus masa in casa pentru toata lumea si am rugat-o pe ea sa ma ajute s-o aranjez, sa pun farfurie, lingura, tacamurile toate in general, si am vazut ca si-a pus si ei si am intrebat-o de ce ca ea oricum nu mananca singura si ea a spus ca da si sincer de atunci mananca singura."

Raspuns mamica: "Puneti-i portii mici de mancare in castronelul ei preferat si dati-i lingurita ei in manuta. Langa ea, mancati si dumneavoastra - va incepe sa va imite - chiar daca la inceput va fi mai stangace si jumatate din mancare va ajunge pe hainute sau pe podea, nu o certati, incurajati-o."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.