Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

In alimentatia sugarului, care sunt cele mai folosite plantele pentru ceai ?

Raspuns mamica: "In primul rand, pentru copii de pana la 1 an sunt ceaiuri la plicuri speciale pentru ei, deja indulcite care ii ajuta si la burtica, la colici. Dar ai putea sa ii dai si ceai de tei, dar foarte putin si nu atat de des sau ceai de menta cand are diaree, si cam atat stiu."

Raspuns mamica: "De ce vrei sa folosesti ceai in alimentatie? Ceaiurile sunt pentru a trata o afectiunemii poti da de musetel in caz de constipatie, de menta in caz de diaree, anason, chimen, marar pentru colici. Insa toate se dau su precautie si numai daca este necesar. In rest sunt ceaiuri speciale pentru bebelusi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.