Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Vreau sa ma mulg, dar nu stiu cat lapte consuma bebelusul meu. Cum aflu?

Raspuns mamica: "Poti face proba suptului, adica inainte sa il alaptezi ii dai sa manance si apoi il cataresti dupa ce a mancat dar cel mai simplu mi se pare sa te mulgi ii dai sa manance si vezi cat mananca apoi vei sti cat sa te mulgi, daca vrei sa pastrezi laptele ca daca nu nu are rost."

Raspuns mamica: "Nu cred ca merge metoda spusa de colega in raspunsul anterior. Cantariti-va dumneavoastra inainte de a bea un pahar de apa si dupa aceea, vedeti daca cantarul va arata altceva. Incercati sa va mulgeti, de exemplu 50 ml si vedeti daca bebe va manca tot sau va mai ramane in sticluta. In cazul in care nu se satura, veti sti ca are nevoie de o cantitate mai mare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.