Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este normal sa am dureri in partea de jos a abdomenului?

Raspuns mamica: "Esti insarcinata? Daca da, in sarcina femeile se manifesta diferit una la alta, dar orice nurere nu-i prea normala in sarcina, orice durere pe care o are mama o simte si bebele; eu luam niste pastilute no-spa, si le purtam la mine tot timpul. Daca nu esti insarcinata mergi la un consult."

Raspuns mamica: "Daca esti insarcinata in luna mica atunci nu este normal sa te doara in partea de jos a burtii, asta poate indica o iminenta de avort si cel mai bine ar fi sa mergi cat mai repede la un medic ginecolog pentru a-ti face un ecograf pentru a vedea daca copilul este in regula."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.