Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Atunci cand copilul meu de 3 luni se trezeste noaptea pentru lapte, foarte rar se linisteste la loc in patut dupa ce l-am alaptat in pat. A mai patit cineva asa?

Raspuns mamica: "Da, majoritatea prefera sa doarma in brate cred, si al meu cum simtea ca il pun jos cum se trezea, incearca sa il adormi in brate si apoi pune-l in patut, el seara adorme pentru ca e obosit dar dupa ce se trezeste si e odihnit nu mai vrea sa adorma singur."

Raspuns mamica: "In general copilul fie el nou nascut sau mai mare 2-4 ani atunci cand sunt treziti din somn, implicit cand se trezesc sa manance greu se culca la loc, de multe ori chiar nu mai adorm la loc. Incerca sa il adormi in brate si apoi sa il pui in patut, poate asa se linisteste."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.