Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mami, cum iti spune sotul tau ca te iubeste :) ? Prin cuvinte sau gesturi?

Raspuns mamica: "Prin ambele gesturi: cel verbal si cel fizic. La noi, de 7 ani, nu a foat zi in care sa nu ne spunem "te iubesc!" (si nu spus doar asa, vorba in vant, ci spus din suflet). Cat despre gesturi, imi arata si ii arat zilnic - de la micile chestii ca pusul unui pachetel pentru serviciu sau spalarea vaselor pana la sarutari si imbratisatri tandre."

Raspuns mamica: "Sotul meu nu se prea pricepe la cuvinte si asa a fost de cand il stiu. Insa prin gesturi in fiecare zi imi spune te iubesc chiar si dupa 10 ani de casnicie plus sase ani cat am fost impreuna inainte de a ne casatori. Au trecut atatia ani insa noi ne purtam ca la inceput. Stau si ma intreb unde s-au anii acestia pentru ca au trecut asa de repede de nici nu am realizat....."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.