Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ati folosit bratara de chihlimbar atunci cand au iesit dintisorii?

Raspuns mamica: "Noi am folosit si bratara de chihlimbar si calgel si tuica pe gingii si jucarii de dentitie. Dar sincer, o prea mare ameliorare sau calmare a durerii nu am vazut la fiica mea. Nu prea au avut efect nici care... dar eu , in disperarea mea, le-am incercat. Nurofen seara inainte de culcare avea efect, o mai ajuta pe fetita mea sa doarma."

Raspuns mamica: "Nu am folosit asa ceva! Am auzit de aceste bratari, dar nu stiu daca chiar au efectele mult laudate! Eu nu cred in asa ceva...daca ar fi asa bune ar cumpara toti parintii la fel cum cumparam inele pt dentitie sau geluri pt calmarea durerii! eu pt durere i-am dat nurofen."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.