Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cat de implicati trebuie sa fie bunicii in viata nepotilor ?

Raspuns mamica: "Eu sunt de acord ca bunicii sa fie implicati in viata nepotilor macar saptamanal. Sa ii aduca de la scoala ... de ce nu sa ii ajute la teme. Sa nu uitam ca ei au cunostinte vaste despre viata. Poate chiar cu ei pot discuta lucruri pe care cu parintii nu pot."

Raspuns mamica: "Eu sunt de acord cu implicarea bunicilor in viata nepotilor atat cat stiu sa iti respecte regulile impuse de tine si cu care copilul este invatat. Sa stie ca nu este bine sa il rasfete prea mult deoarece atunci vei pierde controlul asupra lui si atunci este in zadar toate lucrurile invatate de la tine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.