Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Dereglarea hormonala poate cauza ciclul menstrual ?

Raspuns mamica: "Da, binenteles ca da, dereglarile hormonale pot cauza intarzaieri ale ciclului, dar depinde si de la femeie la femeie. Dar sunt multe cauze care duc la dereglarile hormonale cum ar fi: stresul, consumul de droguri, cafeina, alcoolul si chiar un regim alimentar nepotrivit."

Raspuns mamica: "In mod sigur orice dereglare in organism afecteaza ceva anume in organismul unei femei. Totul depinde la persoana la persoana, trebuie sa mergi la medic si sa-i povestesti aceste aspecte. El te va ajuta in mod sigur si iti va spune ce trebuie sa faci pentru a repara dereglarea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.