Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum o pot invata pe nepotica mea sa nu mai fie egoista?

Raspuns mamica: "Copilul trebuie de mic invatat sa imparta si sa ajute. Iti trebuie timp si rabdare ca daca asa s-a obisnuit unui copil cu greu ii schimbi anumite deprinderi. Mereu trebuie sa ii dai exemple din jur cand vezi un copil ca imparte cu cineva ceva. In casa mereu trebuie sa ii ceri cate ceva sa imparta cu tine pana va invata ca e mai bine si frumos sa imparti ce ai cu cei din jur."

Raspuns mamica: "Copilul trebuie invatat de mic sa nu fie egoist, ca trebuie sa imparta si cu alti copii jucariile, ca in general aici este marea lor problema. Ca trebuie sa dea chiar daca ceilalti copii nu ii da si ei. Asa sunteti sigur ca veti avea un copil care va stii ce inseamna sa daruiasca. Iar in ceea ce priveste pe nepotica dumneavoastra ar trebui sa ii explicati ca este bine sa imparta si cu ceilalti copii deoarece daca nu da si ea, ei nu se vor mai juca cu ea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.