Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce inseamna regurgitarea sub forma de "jet" ?

Raspuns mamica: "In general ar trebui sa facem o diferenta intre regurgitarea sub forma de jet si varsaturile. Fetita mea a varsat dupa fiecare masa foarte agresiv, regurgitarea este surplusul pe care nounascutul il elimina fara nici un fel de efort. Varsaturile agresive dureaza in general primele luni de viata."

Raspuns mamica: "Si eu sunt de aceeasi parere ca si din primul raspuns. Si la noi s-a intamplat, dar ni se spunea ca elimina surplusul. Se intampla cand alaptam. Ii placea titi si vroia mai mereu. Eu zic ca ei stiu cand le este plin stomacelul si ce este in plus afara cu el."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.