Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Este in regula daca bebelusul doarme in scaunul de masina?

Raspuns mamica: "Cred ca da, este in regula sa doarma in scaunul de masina in masina, nu in casa. Fetita mea, cand nu adormea, iar noi nu mai aveam rabdare sa o leganam - o puneam in scaunul auto, in masina si faceam o tura cam de 1 km - adormea repede si nu se trezea pana dimineata."

Raspuns mamica: "Nu prea este in regula sa doarma in scaunul de masina. Un bebelusi trebuie sa doarma in patut, pe o saltea buna pentru ca oasele si coloana lui sunt deabia in formare. In scaunul din masina nu poate avea o pozitie corecta, dreapta, si nici nu cred ca e prea comod."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.