Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Antibiotic administrat pe timpul sarcinii, ati luat, a fost cazul?

Raspuns mamica: "Da, am lua foarte mult antibiotic in timpul sarcinilor, din pacate am o imunitate foarte slaba si am racit urat de multe ori si a trebuit antibiotic, apoi am tratat un stafilococ auriu ... dar din fericire copiii sunt sanatosi, nu am avut probleme cu ei decat ca sunt la fel de sensibili ca si mine."

Raspuns mamica: "Da am luat antibiotic pe timpul sarcini, dar numai ampicilina, ampicilina nu afecteaza bebele si este buna si pentru infectii, raceli, eu am luat cam tot timpul sarcinii, si am nascut un copil sanataos, frumos si destept. Dar mai bine mergi si intreaba medicul specialist, in cazul tau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.