Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Este adevarat ca, daca un bebelus plange mult, i se umfla buricul si i se poate declansa hernia ombilicala ?

Raspuns mamica: "Daca plange des se poate declansa, stiu ca fetita cumnatei mele a avut hernie ombilicala si plangea foarte mult; chestia e ca aceasta hernie apare din cauza cand muschii abdominali nu se inchid de tot, ramane ca o gaurica, si cand plange devine vizibil. Trebuie tratata neaparat."

Raspuns mamica: "Cred ca se poate acest timp de hernie. Ideea este ca trebuie sa existe o cauza a plansului celui mic, de foame, pentru ca este ud, pentru ca are colici. Este bine sa investighezi cauza plansului si poate il ajuti sa nu mai planga continuu, cred ca nu este nici placut."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.