Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cu ce boli te poti confrunta pe parcursul sarcinii?

Raspuns mamica: "In timpul sarcinii te poti confrunta cu unele boli neplacute, cea mai comuna este viroza respiratorie, candida care apare la multe femei, infectiile urinare, insa mai poti avea si herpes genital, toxoplasmoza, varice, chlamydia (bts) este o boala cu transmitere sexuala periculaosa pentru fat."

Raspuns mamica: "Femeile insarcinate sunt predispuse la infectii numeroase si felurite: candidoza, herpesul, streptococ, diverse boli cu transmitere sexuala. Depinde foarte mult de organismul tau, de bolile la care esti predispusa. Mai poate fi toxoplasmoza, varicela, rubeola si asa mai departe."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.