Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Are cineva un sfat despre cum sa oprim crizele isterice ale copilului?

Raspuns mamica: "Crizele de isterie ale copilului sunt dezvoltate si alimentate tot de parintii care in loc sa il mustreze daca tipa ceva mai tare si mai ales daca este in public imediat ii face moftul. Nu! Trebuie sa ii spuneti ca nu este bine si sa il certati acolo unde face criza nu acasa, ca degeaba."

Raspuns mamica: "Daca copilul obisnuieste sa faca astfel de crize, inseamna ca si-a dat seama ca daca plange ii veti face orice moft. Incercati sa-i explicati cu calm ca o astfel de stare nu e potrivita si calmati-l fara a-i da ceea ce vrea. Cu intelegere veti reusi..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.