Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce unii copii refuza lingurita ?

Raspuns mamica: "In primul rand ar trebui sa ii dai lingurita, lingura ca sa se invete. Este bine sa ii cumparati daca are pana intr-un an ar trebui sa ii cumparati o lingurita de silicon si sa fie cat mai colorata, ca sa ii atragi atentia.Si este bine sa il lasati singur ca sa se obisnuiasca."

Raspuns mamica: "Sunt multe lucruri pe care copii refuza sa le faca atunci cand ne dorim noi. Invata-l cu lingurila lui de "bebe" sau de "copil" daca este mai mare si lasa-l singurel sa descopere ce poate face cu ea. Arata-i tu ce sa faca cu ea, daca vezi ca nu se descurca... luati-l la masa cu voi ori de cate ori se poate... joaca-te cu el cu "avionul" sau orice alta metoda care da roade. Si ai multa rabdare cu el..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.