Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum imi pot convinge copilul de 3 luni sa ia suzeta sau biberonul?

Raspuns mamica: "Pai daca nu le accepta, nu vad de ce insistati. De obicei, ne confruntam cu dezvatatul copilului de suzeta sau biberon, nu cu invatatul. Atata timp cat copilul este alaptat la san, nu vad de ce ar mai avea nevoie de biberon. Ceaiul il puteti da cu lingurita."

Raspuns mamica: "Te inteleg, pentru ca si eu am insistat un pic sa primeasca suzeta, caci altfel stateam numai cu sanul in gura, si cu 3 copiii nu prea imi permiteam; dar daca nu primeste nu ai ce sa faci, la inceput nu prea vor sa primeasca, adica in primele zile ... daca are deja 3 luni si tot nu primeste atunci e clar ca nu vrea si nu ai ce sa faci."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.