Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Ce activitati extrascolare au copiii dumneavoastra ?

Raspuns mamica: "Copiii mei sunt inca mici, cel mai mare are 7 ani, in afara de scoala nu prea mai face si altceva. Doar cand il duc la afterschool mai face lectii suplimentare de engleza, sport gen karate, pictura si altele, insa asta se intampla rar, ceilalti sunt la gradinita."

Raspuns mamica: "Fetita mea are 4 ani si o duc de doua ori pe saptamana sa ia lectii de limba engleza. La noi la sat la gradinita nu se face engleza, asa ca prefer sa o duc la un profesor sa invete cuvinte ... sa aiba habar cu ce se mananca engleza ... in rest citim noi acasa, coloram, face mama buline si ii da printesei atunci cand coloreaza frumos."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.