Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

De ce nu mai vrea fetita mea sa mai doarma la gradinita?

Raspuns mamica: "Fetita mea face asa, prima saptamana a dormit; ii placea dupa a fost bolnava si nu a mai mers, iar cand s-a intors nu a mai vrut sa doarma. Ea imi spune ca nu doarme deoarece sunt mi multi in grupa si dorm cate 2 in pat si acesta este motivul. Acum nu stiu mai multe sa spun."

Raspuns mamica: "Trebuie sa aflati motivul de la fetita dumneavostra. Discutati cu ea si vedeti ce se intampla si incercati sa rezolvati problema. Poate ar trebui si sa discutati cu educatoarea sa vedeti daca nu s-a intamplat ceva si poate chiar va discuta dansa cu ea si reuseste sa o convinga."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.