Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Buna mamici, bebelusa mea de 5 luni si 3 saptamani de aseara se trezeste noaptea din ora in ora plangand. La inceput am crezut ca viseaza urat dar la vise icnea prin somn, apoi am crezut ca o doare burta fiindca scotea gaze, dar nici asta nu era adevarat . Oare ce sa fie?

Raspuns mamica: "Cauze pot fi multe. De exemplu, a dormit pana de curand in patutul ei si apoi o noapte in pat cu tine? La mine asa s-a intamplat. A dormit pana la vreo 4 luni in patul ei, am luat-o o noapte fiind singura acasa la mine in pat si nu a mai vrut sa doarma in patutul ei."

Raspuns mamica: "Probabil are colici mami, asa au copii mici, ceiutul babycalm il poti incerca, sau o compresa calduta pe burtica,o poti pune cu burta in jos pe ceva caldut, al meu adormea leganat cu burta in jos pe mainile sotului la acea varsta. Tot asa se trezea plangand. De multe ori se si strangea cu piciorusele la piept, dar nu mereu.. Si plangea cateva ore apoi se linistea, cam asa pe fiecare seara. Apoi dupa cateva luni am scapat, desi se spune ca tin pana pe la 1 an colicii, dar cred ca depinde de la copil la copil.."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.