Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Pentru hainutele lui bebe folositi un detergent special?

Raspuns mamica: "Nu, eu folosesc acelasi detergent ca si pentru noi (ori Ariel ori Dero), dar punem mai putin (pentru noi pun o masura intreaga, pentru bebei pun doar jumatate). De fiecare data hainele baiatului le spal separat de ale fetitei (5 luni) si separat de ale noastre. Eu calc rufele de fiecare data dupa spalare si uscare."

Raspuns mamica: "Eu nu am folosit niciodata detergent pentru copii. I-am spalat hainutele cu detergentul pe care il foloseam pentru spalarea rufelor noastre. E bine ca pana implineste copilul varsta de un an sa-i spalati hainutele separat de ale dumneavostra si sa i le calcati."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.