Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum pot sa-l fac pe copilul meu sa-i placa sa faca baie din nou?

Raspuns mamica: "Sa faci o rutina in ceea ce priveste baia, oricarui copil ii place baita avand in vedere ca in mediul uterin a stat in lichid ... dar atata timp cat o perioada nu ii mai faci el se dezobisnuieste si apoi incepe sa-i fie frica, deci macar o data pe saptamana si foloseste jucarii pentru baie."

Raspuns mamica: "Pai de ce nu-i mai place sa faca baita? Poate ii este teama de apa sau poate apa de la ultimile baite a fost fierbinte sau rece, poate i-a intrat apa in ochisori. Pentru a fi atras din nou de apa, puteti cumpara cateva jucarii pentru apa si sa-l lasati sa se balaceasca cu ele in cadita."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.