Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cu ce mai "ocupi" timpul prichindeilor in aceasta toamna ?

Raspuns mamica: "Pai, incercam sa fim inventivi. De exemplu, copiii mei (baiat si fata sib 5 ani) au inceput sa prinda drag de plantele din ghiveci, in special de cateva ghivece cu aloe. Eh, le iau plantele si le pun pe o masuta, iar ei pupa frunza cu frunza. ..si sunt cateva frunze de pupat. In timpul asta eu am timp sa fac putina treaba prin casa. Si parca si plantelor le place pentru ca observ ca sunt mai verzi. O alta metoda ca sa le ocup timpul este da le dau creioane, pixuri si hartii, iar ei desrneaza sai mai bine zis mazgalesc. In rest, ii implic in treaba pe care o am- la gatit le cer castronelele, farfurie, stau langa kine cand folosesc diverse aparturi mici de bucatarie, iar la curatenie stergbsi ei praful, baga hainele la masina, ma ajuta sa isi scoata hainutele din dulapul lor."

Raspuns mamica: "Eu una incerca sa imi fac mai mult timp pentru fetita mea. Acm este in clasa zero si avem mai mult de invatat decat de jucat, dar ne facem timp 1 ora sa ne jucam si apoi sa scriem, invatam sa facem literele de mana si de tipar, si apoi facem pauza si ma mai joc cu ea fie jocuri educative care ii plac foarte mult, fie cu papusile."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.