Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Nici copiilor vostri nu le plac slapii? Al meu ii arunca de cum ii prinde!

Raspuns mamica: "Nici fiica mea nu ii suporta la inceput. Acum avem colectie de tot felul de papucei - sandalute, pantofiori, ghetute si sa nu uitam de vestitii slapi de plaja sau de casa. Pe timp de iarna ii inlocuiam cu ciupiceii crosetati, iar vara ii puneam sandalute - pentru a nu merge cu piciorutele goale pe asfalt."

Raspuns mamica: "Eu una nu i-am dat niciodata slapi, mai ales cei care se baga intre degete, deoarece sunt foarte dertanjanti, pot face bubite si mai ales ca aluneca foarte mult. Eu am incercat o singura data cu papuci simpli si nu i-au placut, fetitei mele nu ii place sa poarte nimic pe piciorul gol."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.