In ce mod pregatiti carnita de miel? Nu am facut pana acum si nu as incerca ceva de pe net. O idee?Raspuns mamica: "Eu te sfatuiesc s-o faci la cuptor. Pui in tava putina apa ca o sa lase ea grasime sau daca ti se pare ca nu e grasa pui si putin ulei. O bagi in cuptor si cand este cam 3 sferturi gata o stropesti cu vin. Dupa ce o scoti o pui intr-o oala, pui putin leustean tocat peste ea, pui capacul si o lasi asa pana se raceste. Sincer, mie altfel nu-mi place carnea de miel. Din plamani si ficat fac drob." Raspuns mamica: "E de preferat ca inainte cu o zi doua sa o punem la bait sa isi traga aroma. Baitul este vin, piper, delicat, tarhon, un pic de cimbru, busuioc si rozmarin. Toste acestea dau un gust foarte bun carnii si o face astfel in cat sa nu aiba gust de miel. Si cand vrei sa o pregatiti o puneti intr-o tava la cuptor sa se prajeasca." Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici! |