Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Fetitei mele ii place foarte mult sa coloreze! Credeti ca ii dezvolta gandirea aceasta activitate?

Raspuns mamica: "In primul rand este bine sa coloreze de placere, aceasta activitate este printre preferatele copiilor mici, coloratul ii ajuta sa fie coordonati, sa nu depaseasca si sa coloreze in spatiul respectiv, ajuta creativitatea copilului, putem spune ca si gandirea."

Raspuns mamica: "Este foarte bine ca ii place sa coloreze, si fetitei mele ii place foarte mult. Incearca sa o incurajezi sa fca asta cat mai des, eu i-am cumparat bloc de desen, acoarele de toate felurile, culori, carioci lavabile. Eu chiar o dau la clasa pregatitoare la liceul de arte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.