Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De unde as putea achizitiona un carut ? Un magazin online.

Raspuns mamica: "Recomand cu caldura siteul okazii.ro. Puteti gasi carucioare si numeroase alte chestii necesare pentru bebelusi la preturi acceptabile, mult mai ieftine ca in magazin, unele chiar noi si tot mai ieftine ca in magazin. Eu il folosesc mereu si sunt foarte multumita."

Raspuns mamica: "Eu iti recomand mai bine sa mergi tu la un magazin si sa te uiti care ti se pare mai bun mai sigur si mai ales cel mai important cel mai stabil si durabil. Niciodata nu lua un carut care costa mai putin, deoarece cat face atat te tine. Eu iti recomand carucioarele de la Bertoni."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.