Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, voi ce greutati intamplinati in viata de familie?

Raspuns mamica: "Dificultatile sunt la fiecare pas. De la situatia materiala, care cateodata lasa de dorit, pana la un "Nu vreau sa fac asta!" spun de un copil rebel. La noi in familie, cel mai greu este cu banii. Avem un venit mic, de care tragem, tragem, poate se mai elasticizeaza. Copiii se descurca foarte bine la scoala si cateodata mi-e ciuda ca nu pot sa le ofer mai mult. Si, cateodata, mai avem probleme la masa, cand fiecare vrea altceva, iar mami e atat de obosita incat ii trimite sa-si faca singuri de mancare (de parca ar reusi)."

Raspuns mamica: "Exista dificultati in orice familie. Mai important este modul in care trecem peste acestea. Trebuie sa stim ca cei mici nu trebuie sa stie cand ne este noua greu, deoarece ne straduim sa le oferim o copilarie fericita. Discutiile cu partenerul/a de viata in momentul aparitiei greutatilor va face ca acestea sa nu mai para atat de mari si apasatoare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.