Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Care sunt/au fost poftele tale? Ale mele sunt rosiile si fulgii de porumb.

Raspuns mamica: "Cu prima sarcina pofteam la ardei copti, muraturi in genral, pizza si usturoi cat de mult, dulciuri si portocale, cu a doua sarcina nu am avut pofte asa iesite din comun lapte si ciocolata calda si iar usturoi sau hrean in otet si pizza, nu suportam ciorbele si carnea."

Raspuns mamica: "Am poftit la ciocolata si tot ce era cu si din ciocolata - biscuiti, napolitane, prajituri, cornuri etc. Si mi-au mai placut enorm de mult in acea perioada savarinele si eclerele. Si merele galbene se aflau pe lista mea de preferinte, numai ca era iarna si nu prea le gaseam."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.