Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

"Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!" Cat de des procedati asa?

Raspuns mamica: "Cam mereu. In tot ceea ce facem exista ai reusit continua sau nu ai reusit tot continua. Daca renuntam niciodata nu o sa putem face ce ne dorim. Si saca nu iti iese ceva nu trebuie sa te lasi trebuie tot sa incerci pana o sa iasa. Deci in toate exista un continua."

Raspuns mamica: "Cam pe asta se bazeaza principiul de viata... vrei nu vrei, iti place nu iti place... nu prea ai de ales, trebuie sa mergi mai departe. Cam asa vad eu lucrurile. La fel procedez si eu pentru ca viata merge inainte nu da inapoi. In cel mai rau caz poti sa ramai pe loc, dar nu e de bine. Mai bine avansezi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.