Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum pot sa-mi incurajez baiatul de 9 luni sa manance cu mana?

Raspuns mamica: "De ce sa vrei sa il incurajezi sa manance cu mana cand poti sa ii pui lingurita in mana si sa il inveti sa o foloseasca si sa se obisnuiasca cu ea. Daca se obisnuieste sa manance cu mana nu iti va mai lua lingura si atunci o sa iti fie greu sa il inveti."

Raspuns mamica: "Incearca sa-l inveti sa manance cu lingurita, chiar daca jumatate din mancare o va varsa pe el la inceput. Ai rabdare si arata-i cum sa faca, mananca si tu alaturi de el. Copiii copiaza gesturile parintilor asa ca tu ai fi cel mai bun exemplu si va fi si distractiv."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.