Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Pot sa folosesc protectii laterale pentru patut?

Raspuns mamica: "Pai sigur ca poti, de ce sa nu poti? E chiar indicat sa ii pui copilului mai ales daca ai patut de lemn sau chiar si de acesta plasa si mai tii ferestrele deschise sau ai curent in casa protectiile il apara, eu am avut la fetita si la baietel si pe urma le-am folosit si la patul mare."

Raspuns mamica: "Da, sunt chiar indicate mai ales cand copilul este mic sa nu se loveasca, si chiar cand va creste deoarece atunci cand este mai mare se misca mult mai mult si se poate lovi. Eu am avut de cand am nascut pana acum si asa am evitat sa se loveasca de gratile patutului, fiind de lemn."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.