Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De ce nu imi vine menstruatia regulat ? Care o fi problema ?

Raspuns mamica: "Cred ca ai niste tulburari hormonale... cunosc persoane carora nu le vine deloc fara tratament. Trebuie sa mergi la doctor sa-ti prescrie niste pastilute pentru reglarea ciclului menstrual. De obicei se recomanda niste anticonceptionale pe o perioada limitata de timp. Asa ca, daca ai in plan inca un bebe mai amana un pic :)"

Raspuns mamica: "Ceva analize de spacialitate ai facut? Pot fi diferite cauze - daca esti mai plinuta,daca esti mai slabuta, daca tocmai ai nascut, daca ai luat medicamente mai puternice sau daca femeile din familia ta au avut aceleasi probleme... fa-ti curaj si mergi la ginecolog sa afli cauza problemelor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.