Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Necesita un tratament anetrior fertilizarii in vitro ?

Raspuns mamica: "Inainte de FIV, adica de fertilizarea in vitro, trebuie facute mai multe tratamente si teste, care sa faciliteze prinderea embrionului de uter, asa ca sfatul meu este sa consultati ginecologul pentru a va explica procedurile si pentru a va lamuri orice intrebare sau incertitudine."

Raspuns mamica: "Inainte de procedura de fertilizare in vitro trebuiesc facute o serie de controale si de teste, semnate anumite acte, de facut un dosar mde indeplinit anumite conditii fizice. Mergeti la medic si el va va explica in detaliu tot ce va interseaza in legatura cu FIV."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.