Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Tuse seaca. I-am dat siropel si nu ii trece. Alta sugestie?

Raspuns mamica: "Eu zic sa incerci cu sirop de la FAVISAN = FAVITUSIN este foarte eficient. Daca nu vrei sa ii mai dai sirop atunci poti incerca cu sirop de ridichie neagra facut in casa. Se spala o ridichie si se scobeste la radacina cam cat o lingura. Acolo pui putin zahar sau miere si cand se formeaza siropul ii dai copilului sa bea."

Raspuns mamica: "Ai incercat cu Koflet sau Prospan? Ambele sunt naturale (pe baza de plante), la noi au mers bine ... si am fost "tusitori" profesionisti. Mai poti sa ii dai si sirop de ridiche neagra, banuiesc ca ai auzit de el (faci o gaura intr-o ridiche si pui miere sau zahar)."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.