Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Copiii dumneavoastra stau mai multi in camere?

Raspuns mamica: "Momentan nu am mai multi copii, dar nu i-as tine in aceeasi camera. Si eu am fost crescuta avand intimitatea mea, camera mea. Multumesc lui Dumnezeu cand am cumparat apartamentul am avut in vedere sa facem doi copii, deci daca Dumnezeu ni-l daruieste si pe al doilea vom avea loc sa ii facem camera lui. Daca spatiul nu va permite, incercati totusi (mai ales daca sunt de sex diferit) sa faceti loc pentru doua paturi si sa amenjati fiecaruia un coltulet care sa il reprezinte pe el si interesele sale. Consider ca este important pentru dezvoltarea personalitatii sale, pentru descoperirea sinelui sa aibe si spatiul sau personal care sa ii fie respectat de ceilalti membri ai familiei. Cand sunt mici poate nu vor resimiti acut aceasta nevoie, dar pe masura ce cresc acest aspect devine mai important, mai ales cand cei doi copii nu au acelasi sex. Pentru ca fiecare varsta vine cu mici disconforturi (menstruatia la fetitie, erectia/ejacularea la baieti) care devin neplacute cand ai "companie"."

Raspuns mamica: "Deocamdata, in sezonul rece, dorm toti 3 intr-o camera, deoarece nu am reusit sa ne punem centrala. Sper ca, din primavara, sa foloseasca fiecare camera proprie. Intr-adevar, ar trebui sa aiba intimitate, mai ales ca am 2 baieti si o fetita, dar conditiile materiale nu permit asta momentan. Totusi, daca ati sti cate rasete se aud seara din camera lor.... Imi trece si mie somnul si mai facem cate o bataie cu perne. In principiu, cred ca fiecare copil ar trebui sa aiba camera sa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.